Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Puntala-rock on vuosittain Lempäälässä järjestettävä punk-festivaali. Se on punk-kulttuurin kannalta merkittävä, sillä muita vastaavia punkiin keskittyneitä rock-festivaaleja ei Suomessa järjestetä. Pääjärjestäjänä on Lempäälän karuselli ry (LeKa).
Puntala-rockin historia alkaa jo 80-luvulta. 90-luku oli hiljaiseloa, mutta vuonna 2000 tapahtuma palasi takaisin kalentereihin. Festivaali ajoittuu heinäkuun viimeiselle viikonlopulle. Festivaalialueena toimii Puntalan leirialue, joka sijaitsee n. 15 km Lempäälän keskustasta Pirkkalan suuntaan.
Puntala-rockissa ei ole ikärajaa.

MSL-studio. Vuonna 1978 Mika Sundqvist perusti yhdessä Simo Luukkasen kanssa MSL-studion Ylöjärven Mettistöön. Studio tuli tunnetuksi erityisesti yhteistyöstään Epe Heleniuksen Poko Rekordsin kanssa. Ensimmäinen MSL-studiolla äänitetty Poko Rekords -single oli heinäkuussa 1978 tehty Popedan ”Erkki ja Leena”.
Studio muutti alkuvuonna 1981 Lempäälään. Muutosta aiheutuneita sotkuja syytettiin Eppu Normaalin ja Popedan vuoden 1981 albumien soundien epäonnistumisesta. Nykyisin MSL-Studio sijaitsee Kihniössä.

Poko Rekords on Epe Heleniuksen vuonna 1977 perustama tamperelainen levy-yhtiö. Alkuvuosina Poko keskittyi pääasiassa punk- ja rockabillymusiikkiin laajentaen artistivalikoimaa myöhemmin rock- ja heavymusiikkiin. Poko Rekords on julkaissut monien menestyneiden suomalaisten artistien ja yhtyeiden levyjä. Muun muassa Yö, Eppu Normaali, Petri Nygård, Popeda, Ismo Alanko, Diablo, The 69 Eyes, Teddy & The Tigers, Hassisen Kone, Sielun Veljet, Kollaa kestää, J.Karjalainen ja Kari Peitsamo Revival ovat tai ovat olleet Poko Rekordsilla.

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

©2019 Punk Tampere - suntuubi.com